HD_MRK VIS logo
menu
menu
SNGL-TRNNG
1: training_category 2: trainingen 5: young-professionals 6: Young Professionals 7: training

In short


Locatie
ONLINE

Aantal deelnemers
-

Kosten
€95 ex btw (voor particulieren €95 incl. btw)

Data
zelf in te plannen

Tijden
-
young-professionals
direct aanmelden

Easy does it


Factuuradres


Online programma: Focus on you, inclusief btw)

Totaal: € -

Voorwaarden
Je ontvangt de factuur via e-mail

Online programma: Focus on you

Introductie

We snappen goed dat deze tijd veel van je vraagt. We (her)kennen de verwachting – of die nou intern of extern gecreëerd is – dat we er ‘alles uit moeten halen wat er in zit’, dat we ‘kansen moeten pakken’ en ‘mogelijkheden moeten zien’. Hoe waar dat ook mag zijn, die verwachtingen zorgen voor druk en dat is nou nét niet wat je nodig hebt om nieuwe kansen te pakken.

Hoe blijven we staan temidden van al deze ontwikkelingen? Hoe gaan we om met onzekerheid, spanning en verwachtingen? In dit online 4 weken programma staan jij even centraal. Niet omdat we vinden dat je niet aan anderen moet denken, maar juist daarom. Omdat je vanuit verbinding met jezelf, de sterkste verbinding met anderen kan maken.

Het online 4 weken programma is laagdrempelig maar niet oppervlakkig. We willen het met je hebben over waar het voor joú over moet gaan. Even terug naar jezelf dus 🙂

Opzet

We starten het programma met een kort, online intakegesprek. Daarna krijg je om de paar dagen van ons een mail met daarin afgewisseld filmpjes, theorieën en modellen. Deze kunnen dienen als ondersteuning, nieuw perspectief of huiswerkopdracht. Tussendoor heb je nog een online coachgesprek waarin we samen de stand opmaken en alvast een klein beetje vooruit dromen.

Het programma is net als ons kwartaalprogramma opgebouwd uit de volgende onderdelen:

​Voor wie?

Voor iedereen die even op ‘pauze’ wil drukken in deze wervelwind van ontwikkelingen, nieuwsberichten en verwachtingen. Voor als je de focus weer even op je binnenwereld in plaats van op de buitenwereld wil leggen.

Wat het je oplevert

Waar en wanneer?

Vanuit huis, wanneer het jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt is een laptop of tablet.

_DSPL_TEAM_MEMBER
Nicklee de Langen, Trainer, (team)coach
   
_DSPL_TEAM_MEMBER
Phyleen Manger Cats, Directeur, trainer, coach
   

open trainingen

DISPLAY ALL TRAINING PAGES (THEMES), WITH TRAININGS INCLUDED [check]
FTR