HD_MRK VIS logo
menu
menu
SNGL-TRNNG
1: training_category 2: trainingen 5: young-professionals 6: Young Professionals 7: training

In short


Locatie
In Katwijk aan Zee of in het midden van het land

Aantal deelnemers
max. 12

Kosten
Zakelijk: €1.850 excl. btw
Privé: €1.850 incl. btw

Data
Af te stemmen met de groep

Tijden
De dagen zijn van 10.00 - 16.00
young-professionals
direct aanmelden

Easy does it

Interesse? Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op!
De kunst van jezelf zijn

Opzet

Het kwartaalprogramma bestaat uit een intakegesprek, 4 trainingsdagen en 2 coachgesprekken, verdeeld over 3 maanden. Het gaat bij de Selfie Club over deze thema’s:

Owning your story

Als het gaat over de rauwe of oncharmante delen van ons leven zijn we vaak goed in maskeren, verstoppen of negeren. Soms zijn we zo hard bezig om er iets anders van te maken dat we de rode draad van ons verhaal een beetje uit het oog verliezen. Maar als we echt gaan ontrafelen, welk verhaal komt er dan tevoorschijn? Kunnen we ons échte verhaal in de ogen kijken en ownen?

Wij geloven dat we ons verhaal pas een nieuwe richting kunnen geven als we ons eigenaar voelen van ons eigen verhaal. Met alle zwarte stukken, silver linings en de grijze vlakken ertussenin. We beginnen de training daarom met ontrafelen, zodat we bij de kern van jouw verhaal komen en vanuit die rode draad verder kunnen bouwen.

Dreaming your story

Als we ons verhaal zoals het nu is kunnen ownen, kunnen we er opnieuw richting aan gaan geven. In de dreamingfase is alles mogelijk, dus we gaan je helpen bij het zo clean mogelijk kunnen verbeelden van je nieuwe route.

Je gaat ze ongetwijfeld tegenkomen; de beren op de weg en de criticasters. Jezelf toestemming geven om te dromen, is zo eenvoudig vaak nog niet. We gaan deze processen ondersteunen en geven je de tools zodat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst kan blijven dromen waar je naartoe wil.

Creating your story

We houden het niet bij dromen maar gaan je de tools, motivatie en inspiratie geven om ook écht actie te gaan ondernemen op jouw gedroomde verhaal. Welkom in het hoofdstuk ‘niet lullen, maar poetsen’!

De stap van dromen naar doen is vaak een grote en kan eenzaam voelen. Daarom bewaren we dit niet tot je weer in je eentje thuis aan de bak moet, maar creëren we een plek waar je gemotiveerd wordt door anderen die óók die eerste stappen aan het zetten zijn. Samen gaan we ervoor zorgen dat je doorzet, ook als het kwartaalprogramma is afgelopen.

Sharing your story

We eindigen het programma met het delen van jouw verhaal. Iedereen uit jouw groep nodigt voor hem/haar belangrijke mensen uit. Zo heb je een klein en intiem publiek dat een luisterend oor biedt en met applaus jouw verhaal in ontvangst zal nemen. We geloven dat het een belangrijk onderdeel is om je verhaal kracht bij te zetten en te ervaren dat je het niet alleen hoeft te doen. We ronden deze laatste dag natuurlijk af met een feestelijke borrel om alle oude en nieuwe verhalen te vieren!

Voor wie?

Jonge professionals (je mag zelf bedenken of je hieronder valt!) die met zichzelf aan de slag willen.

Wat levert het je op?

Waar en wanneer

De training gaat door als er minimaal 6 deelnemers zijn. We stemmen data en locatie af met de groep.

Kosten

€​1.850. Dit is incl. btw als je zelf betaalt en ex. btw als je werkgever betaalt.

Bij de kosten zit inbegrepen:

Inschrijven of meer weten?

Stuur een mail naar nicklee@vistrainingen.nl of phyleen@vistrainingen.nl

_DSPL_TEAM_MEMBER
Nicklee de Langen, Trainer, (team)coach
   
_DSPL_TEAM_MEMBER
Phyleen Manger Cats, Directeur, trainer, coach
   

open trainingen

DISPLAY ALL TRAINING PAGES (THEMES), WITH TRAININGS INCLUDED [check]
FTR