HD_MRK VIS logo
menu
menu
PG-locatie

Locatie huren?

Onze locatie in Katwijk aan Zee is een te gekke plek om te werken! De ruimte is inspirerend en uitermate geschikt voor overleg, vergadering, brainstormsessies, training en coaching. Zelf maken we er uiteraard graag gebruik van en je kunt deze ruimte ook huren als vergaderlocatie of trainingslocatie.

Kosten verhuur grote ruimte:

Deze bedragen zijn inclusief vergaderarrangement, dit betreft: koffie/thee/water, TV scherm en/of flip-over (douche en gebruik surfplanken is inbegrepen:))
Wij kunnen ook een lunch (€17,50 pp), diner (€20,00 pp) of borrel (vanaf €7,50 pp) verzorgen.

Als je op zoek bent naar een geweldige vergaderlocatie of trainingslocatie aan zee, dan heb je bij ons het gehele pand tot je beschikking. Dus: de grote ruimte, twee subruimtes, keuken, benedenruimte, douche en meer! Eventueel is er een gastvrouw tot jullie beschikking die jullie verwelkomt, alles klaarzet en afruimt en je wegwijs maakt in het pand.

 

Wil je naast je inhoudelijke sessie op onze locatie, ook iets actiefs? Dat kan! En wel op, in, aan of naast zee. Met onze samenwerkingspartner Activiteiten aan Zee is er altijd wat te vinden wat bij jullie past. Van powerkiten tot suppen, van een duinwandeling tot surfen en van beach games tot Expeditie Robinson.

Neem contact op voor de mogelijkheden!
Bel onze locatiemanager Annelies of e-mail ons op
info@vistrainingen.nl
Vuurbaakplein 11, Katwijk aan Zee

DSPL-CSTM-PSTS-KNTR
VIStrainingen kantoor training
Keuken
VIStrainingen kantoor training
Keuken
FTR