HD_MRK VIS logo
menu
menu
SNGL-TRNNG
1: training_category 2: trainingen 5: persoonlijk-leiderschap 6: Persoonlijk Leiderschap 7: training

In short


Locatie
Het VISkantoor in Katwijk aan Zee

Aantal deelnemers
max. 12

Kosten
€1.995 incl. Handboek voor Prutsers en Lefgozers, arrangementskosten en coachgesprek, ex BTW

Data
Nog niet gepland. Stuur een mail bij interesse!

Tijden
09.30u - 16.30u
persoonlijk-leiderschap
direct aanmelden

Easy does it

Interesse? Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op!
3 daagse Persoonlijk Leiderschap

De opleiding persoonlijk leiderschap bestaat uit drie dagen en wordt gegeven door twee trainers. Zo hebben alle deelnemers gegarandeerd voldoende persoonlijke aandacht!

Dag 1: Regie houden in de samenwerking

In situaties waarin de samenwerking met een ander niet lekker verloopt, is het vaak lastig om regie te houden over je eigen gedrag. Je laat je meeslepen, wind je op over de ander of over hoe het gesprek verloopt of je slaat juist helemaal dicht. Om leiderschap te blijven houden over jezelf, ook in die lastige situaties, gaan we eerst kijken hoe jij in elkaar zit. Wat is jouw communicatievoorkeur? En je stijl in samenwerking? Met dat inzicht kunnen we kijken hoe je jezelf in contact brengt met de ander. Zo kun je een gesprek voeren waarin je de voor jou belangrijke dingen bespreekbaar maakt, ook al vind je dat heel spannend.

Lees hier meer over de inhoud van dag 1.

Dag 2: Omgaan met blokkades

Deze dag leren we je inzicht krijgen in je eigen gedachtes en hoe die je tegenhouden. Je krijgt handvatten om deze gedachtes te dempen en te komen tot effectiever gedrag en gevoel in lastige situaties. Ook leer je hulp en leerversnellers vragen. Zo kom je tot gedrag wat meer oplevert en je zelfvertrouwen en beter resultaat geeft. 

Lees hier meer over de inhoud van dag 2.

Coachgesprek

Tijdens het coachgesprek bespreek je wat je tot nu toe bent tegengekomen van jezelf en waar je nog tegenaan loopt. In een gesprek van een uur zul je merken dat je nog meer handvatten krijgt om in je werk meer persoonlijk leiderschap te tonen.

Dag 3: Doelen bepalen en in actie komen

Je weet inmiddels om te gaan met je eigen ballast en hebt je rugzak gevuld met tools om te dealen met wat er op je pad komt. Je hebt ruimte voor jezelf gecreëerd om vooruit te kijken en vrijuit te dromen en handelen. Om bewust je eigen koers te bepalen onderzoeken we deze dag waar jij voor staat, wat je belangrijk vindt in je leven en waar je naartoe wil bewegen. Om daar vervolgens ook bewust stappen in te gaan zetten om dat waar te maken. 

Lees hier meer over de inhoud van dag 3.

_DSPL_TEAM_MEMBER
Kees Rijssenbeek, Trainer, coach
   
_DSPL_TEAM_MEMBER
Phyleen Manger Cats, Directeur, trainer, coach
   
_DSPL_TEAM_MEMBER
Nicklee de Langen, Trainer, (team)coach
   
_DSPL_TEAM_MEMBER
Leontien Kramer, Trainer, coach
   

open trainingen

DISPLAY ALL TRAINING PAGES (THEMES), WITH TRAININGS INCLUDED [check]
FTR