HD_MRK VIS logo
menu
menu
PG

Deelnamevoorwaarden

Wie zich inschrijft voor een opleiding of training gaat een contract met ons aan. Hier lees je wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten.

1. Inschrijving

1.1 Je schrijft je in voor een opleiding of training door het inschrijfformulier in te vullen en te versturen via onze website. Zo gauw we je inschrijfformulier ontvangen, mailen we je een bevestiging van ontvangst. Door deze ontvangstbevestiging wordt je inschrijving definitief.

1.2 Als je wilt annuleren nadat je inschrijving definitief geworden is, kost dat geld.

Voor het verzetten van de trainingen, gelden dezelfde regels.

1.3 Na bevestiging van aanmelding voor een open inschrijving heeft de deelnemer 14 dagen bedenktijd om de opleiding kosteloos te annuleren.

2. Kwaliteit

2.1 We doen ons uiterste best om onze opleidingen en trainingen te verzorgen in overeenstemming met de geldende professionele normen.

2.2 Ben je ontevreden over (een onderdeel van) een opleiding of training van ons? Laat het ons snel weten! Alleen dan kunnen we er iets aan doen.

2.3 Ben je ontevreden over de manier waarop we je klacht hebben opgepakt? Dan kun je contact opnemen met onze onafhankelijke klachtencommissie.

3. Te weinig deelnemers

3.1 We mogen een opleiding of training zonder verdere gevolgen afzeggen als er minder dan 8 deelnemers zijn.

3.2 Als we een opleiding of training afzeggen, laten we je dat minstens 2 weken van tevoren weten.

4. Trainer of locatie niet beschikbaar

4.1 Als op de dag van de opleiding of training een trainer of de locatie niet beschikbaar is, doen we alles om een vervangende trainer of locatie te vinden binnen een straal van 50 kilometer. Als dat niet lukt, krijg je je geld terug.

4.2 We zijn niet verantwoordelijk voor vervolgschade die ontstaat doordat een trainer of locatie niet beschikbaar zijn op de dag van de opleiding of training.

5. Studiemateriaal

5.1 Alle studiemateriaal dat we uitdelen tijden de opleiding of training wordt automatisch van jou. Dit geldt voor trainingsmappen, uitdelers, oefeningen enzovoort.

5.2 We geloven in ‘delen is het nieuwe bezit’ en dus mag je al ons materiaal verspreiden. We vinden het wel fijn als je de bron duidelijk vermeldt.

6. Betaling

6.1 We zetten de factuur op jouw naam of de naam die je hebt aangegeven bij inschrijving. Je bent zelf verantwoordelijk voor een tijdige betaling.

6.2 Wanneer je wilt, kunnen we een betalingsregeling afspreken.

6.3 Als je geld van ons tegoed krijgt, bijvoorbeeld doordat je tijdig hebt geannuleerd, maar de factuur al was verstuurd, dan betalen we binnen 14 dagen het bedrag terug.

6.4 Waardebepaling achteraf. We werken soms met waardebepaling achteraf. Dan ontvang je na afloop van de opleiding een mail waarin je wordt gevraagd wat je de opleiding waard vond. We vragen je deze mail binnen 10 werkdagen te beantwoorden. Als je dat niet doet, dan ontvang je een factuur met de marktconforme prijs van de opleiding. Deze marktconforme prijs wordt altijd aangegeven op de site en op de mail die je na afloop ontvangt. Heb je zelf een bedrag aangegeven binnen 10 werkdagen? Dan ontvang je een factuur voor dat bedrag.

7. Privacy

7.1 Alle informatie die we van je ontvangen, behandelen we strikt vertrouwelijk. Dat geldt voor je persoonsgegevens en computergegevens, maar ook voor informatie over je werk, je carrière, je eigen sterktes en zwaktes enzovoort.

7.2 Je kunt de gegevens die we van je bewaren inzien en laten verwijderen.

7.3 We volgen je gedrag op onze website met Google Analytics. De gegevens worden geanonimiseerd, zodat we ze niet kunnen terugvoeren op personen.

 


Annuleringsvoorwaarden

helder en overzichtelijk

Een aanmelding of training kan altijd geannuleerd/verzet worden.

Hierbij worden de volgende kosten in rekening gebracht:

Bij annulering van een open inschrijving kan de organisatie voor een vervanger zorgen, als dit op tijd aan ons wordt doorgegeven en de vervanger past binnen de doelgroep van de training.

Bij het verzetten van trainingsdata gelden dezelfde voorwaarden als bij annulering.

FTR