HD_MRK Desktop VIStrainingen logo
menu
menu
SNGL-SHPTM
1: shopitem_category 2: boeken 3: boek 4: boek 7: shopitem 8: boek 9: (boek,e-book)
Nieuwe-leiders-gevonden

In short

Het tijdperk der reuzen is voorbij
  • 20,00 (incl btw)
direct bestellen

Easy does it

0,00 €
U ontvangt de factuur per e-mail

Nieuwe leiders gevonden

Het is tijd voor ander, nieuw leiderschap. De grote vraag is niet of Nieuw Leiderschap nodig is, maar hoe het eruit ziet. Hoe kan je als leider de omslag van angst naar vertrouwen, van imago naar authenticiteit, van sturen op de inhoud naar sturen op visie en resultaten maken?

In dit boek laat Tica Peeman zien hoe leiders dit kunnen doen. Deel 1 bestaat uit vijftien ‘blog-achtige’ hoofdstukken die de essentie van Nieuw Leiderschap weergeven. In deel 2 volgen acht voorbeelden van Nieuwe Leiders: geobserveerd en geïnterviewd door Tica Peeman wordt helder hoe Nieuw Leiderschap in de dagelijkse praktijk eruit ziet.

Dit boek biedt een compleet beeld van Nieuw Leiderschap: zowel de analyse ervan als de praktische voorbeelden. Nieuw Leiderschap is inspirerend dichtbij!

Het boek is echt een boek van deze tijd. Geschreven in co-creatie met veel mensen, met gebruikmaking van sociale media om aan Nieuwe Leiders en feedback te komen, in eigen beheer uitgegeven en authentiek door onder andere foto’s van haar eigen kinderen te gebruiken.

‘Ik hoop leiders te inspireren om de omslag naar Nieuw Leiderschap te maken omdat leiding geven een prachtige baan is als je daarmee mensen boven zichzelf uit kan doen stijgen.’ Tica Peeman

training slug:

boeken

DSPL-CSTM-PSTS-SHPTM
FTR