HD_MRK VIS logo
menu
menu
SNGL-SHOPITEM
1: shopitem_category 2: boeken 3: boek 4: boek 7: shopitem 8: boek 9: (boek, e-book)
Heb LEF, durf te veranderen

In short

Heb LEF, durf te veranderen
Tica Peeman.
  • Paperback, 152 pagina’s
  • 3e druk, 2011
  • EAN 9789024400935
  • 24,00 euro exclusief verzendkosten.
Wilt u meer dan 10 boeken bestellen?
Stuur ons dan een e-mail voor korting
direct bestellen

Easy does it

Wij sturen u de factuur per e-mail en we verzenden het pakket via een pakketbezorger.

Factuuradres

 

LEF (Paper Back)
(incl btw en verzendkosten)

Totaal: € -

Je ontvangt de factuur via e-mail

LEF (Paper Back)

Dit boek gaat over veranderen: hoe de lezer stapsgewijs verandering kan vormgeven en vooral hoe hij of zij het kan volhouden. Het centrale thema daarbij is lef. Lef omdat veranderingen tegennatuurlijk zijn en omdat lef noodzakelijk is om patronen te durven doorbreken.

LEF komt uit het Hebreeuws en betekent ‘hart’. Vanuit je hart leven. Er zijn te veel mensen die dat niet doen. Omdat ze het zijn vergeten, omdat het eng is of omdat ze om een of andere reden denken dat het niet kan. Het kan wel! Maar het is wel lastig om te veranderen, om dat te doen wat dichter bij uw hart ligt. Dit boek is geschreven om mensen te helpen die verandering, klein of groot, vorm te geven.

Dit boek is ondertussen meer dan 10.000 keer verkocht!

Reacties:

Wil je zelf aan de slag met je eigen persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit het boek dat je zoekt. “Lef” neemt je mee op pad. Prettig leesbaar, toegankelijk en waardevol. Geen boek vol interessante tips die uiteindelijke toch niet blijken te werken. Dit boek komt recht uit de praktijk met methodieken en technieken zijn getoetst aan de (vaak weerbarstige) praktijk. Ik heb dit boek al veel aangeraden aan vrienden en deelnemers als extra toevoeging tijdens een trainings of coachingstraject. Alleen nog maar enthousiaste reacties op gehad!

Succes en veel plezier ermee!

Onno Hamburger, senior trainer/ coach Gelukkig Werken

Als loopbaancoach gebruik ik de oefeningen veel in loopbaangesprekken. Vooral de cirkel van acht geeft mensen veel inzicht en mogelijkheden om verantwoordelijkheid te nemen voor hun gedrag. Het doorbreken van patronen helpt om meer zelfsturing te krijgen in de zoektocht naar ander werk. De oefeningen zijn voor iedereen toe te passen ongeacht je opleiding of baan. De wijze waarop Tica in haar boekje mensen uitnodigt om anders te kijken, denken en gevoelens te uiten over irrationele gedachten helpt écht mensen om te willen veranderen. Mensen vinden het zelfs leuk om oud gedrag te gaan ‘vernieuwen’ door het toepassen van: stop-look en correct en ACTIE.

Vitaliteit komt dan steeds meer op gang!

Ronald van den Heuvel, loopbaancoach en ondernemer: www.vitez.nl

Heb lef durf te veranderen’, wat een boek! De auteur wil dat je af en toe het boek weglegt voor het uitvoeren van oefeningen of zelfreflectie, maar bij mij bestaat de neiging om het in één keer uit te lezen. Tica Peeman heeft een bijzondere en zeer boeiende stijl van schrijven. Dat komt waarschijnlijk doordat zij veel van zichzelf in dit boek heeft gelegd.

Het boek heeft iets persoonlijks en herkenbaars en dat komt naar mijn mening niet alleen door de plezierige wijze van schrijven, maar zeker ook door dat Tica haar eigen ‘herkenbare’ ervaringen in dit boek als voorbeelden opneemt. Een lezer zal zich gesterkt voelen door de voorbeelden, omdat deze hem of haar ook dagelijks kunnen of zijn overkomen.

Uit het boek spreekt een jarenlange ervaring als trainer. Op eenvoudige wijze worden een aantal theorieën als die van onder andere Kolb en De Bono verwerkt en toegankelijk gemaakt. Geen zware kost maar praktisch geïntroduceerd. Wanneer je in je leven op een kruispunt bent aanbeland en je jezelf de vraag stelt wat je te doen staat en of je wat anders wilt, vergeet dan niet dit boek eens door te lezen. Het is een mooie reisgids voor mensen die ‘lef’ hebben om te veranderen. Een echte aanrader dus!

Dick Bos

 

training slug:

boeken

DSPL-CSTM-PSTS-SHOPITEM
FTR