HD_MRK VIS logo
menu
menu
SNGL-SHOPITEM
1: shopitem_category 2: boeken 3: gratis-e-book 4: gratis e-book 7: shopitem 8: gratis-e-book
I-Trust-You

In short

Managen vanuit vertrouwen (.pdf-file)
  • E-book
  • 2017
  • EAN 9789043017183
  • Gratis
direct bestellen

Easy does it

Verzendadres gratis e-book

 

I Trust You

I Trust You

(Gratis e-book, .pdf-file)

Wij groeien door vertrouwen. En kwijnen weg door wantrouwen. Zo simpel is het. Voor bedrijven geldt dat niet anders. Toch lijkt er in bedrijven vaker wantrouwen dan vertrouwen te heersen. Medewerkers worden teveel gecontroleerd en ingeperkt waardoor zij zelf op de terugtraprem gaan staan.

Dit boek is een hoopvol boek. Het gaat over hoe u vertrouwen duurzaam kunt bouwen in organisaties. Waardoor het plekken worden waar mensen graag willen werken en ze boven zichzelf uit kunnen stijgen. Vertrouwen bouwen is evenwel geen makkelijk proces, omdat wantrouwen op de loer ligt.

Dit boek beargumenteert dat vertrouwen te bouwen is door een complete ‘makeover’ te doen op de volgende terreinen: organisatieopzet, cultuur, leiderschapsstijl en communicatie. Deze terreinen worden in afzonderlijke hoofdstukken behandeld. Het boek geeft tevens een stappenplan hoe dit in een organisatie is in te voeren. Tenslotte wordt ingegaan op veelgehoorde weerstanden.

Dit boek is voor managers, directeuren, organisatieadviseurs, coaches en iedereen die een groot hart heeft voor zijn of haar medewerkers en deze meer ruimte en vertrouwen wil geven.

Quotes

“Vertrouwen is een van de mooiste cadeaus die je kunt geven en ontvangen. Dat geldt ook voor dit boek. Het is actueel, relevant en betrokken.”
• Dominique Haijtema, journalist en psycholoog

“Vertrouwen is het thema voor de komende jaren en Tica Peeman is de expert op dit gebied. Ze heeft niet alleen inhoudelijk veel kennis over hoe vertrouwen binnen organisaties vergroot kan worden maar past dit ook daadwerkelijk toe in haar eigen werk en leven. Zij leeft, ademt en verspreidt vertrouwen. Dit boek inspireert en maakt concreet hoe vertrouwen in jouw organisatie is te vergroten.”
• Onno Hamburger. Senior trainer & Happiness coach bij Van Harte & Lingsma.

 

training slug:

boeken

DSPL-CSTM-PSTS-SHOPITEM
FTR