HD_MRK VIS logo
menu
menu
SNGL-SHOPITEM
1: shopitem_category 2: boeken 3: boek 4: boek 7: shopitem 8: boek 9: (boek, e-book)
Effectief Aanmodderen omslag

In short

Als zoeken naar geluk je niet gelukkig maakt
Lennart Klipp
  • Paperback, 135 pagina's
  • 1ste druk, 2018
  • EAN 9789081814331
  • 20,00 euro zonder verzendkosten.
Wilt u meer dan 10 boeken bestellen?
Stuur ons dan een e-mail voor korting
direct bestellen

Easy does it

Wij sturen u de factuur per e-mail en we verzenden het pakket via een pakketbezorger.

Factuuradres

 

Effectief Aanmodderen
(incl btw en verzendkosten)

Totaal: € -

Je ontvangt de factuur via e-mail

Effectief Aanmodderen

Wat doe je als het tegenzit? Dat is dé vraag die elk zelfhulpboek probeert te beantwoorden. Mindfulness, in je kracht gaan staan, omdenken en je eigen succes of geluk maken, zijn zomaar een aantal van de oplossingen die deze boeken bieden. Ze laten je geloven dat last en gedoe er niet hoeven te zijn. Als je maar aan jezelf werkt, de uitdaging aangaat en vooral niet bij de pakken neerzit. Maar wat doe je als dat allemaal niet lukt?

Het antwoord is even simpel als confronterend: we hebben om te gaan met onze last. Omgaan met last is ermee leren leven en vooral: ermee aanmodderen. Dat is ingewikkeld, vervelend en zwaar. Er zit bovendien een taboe op, in deze tijd waarin vooral succes en geluk centraal staan. Toch is aanmodderen iets heel natuurlijks en het leidt, als we het aangaan, paradoxaal genoeg tot nieuwe energie en motivatie. Dit boek laat je zien hoe dat werkt.

Over de auteur

Lennart Klipp (1975) is afgestudeerd Algemeen Psycholoog (UvA) en sinds 1996 in zowel binnen- als buitenland werkzaam als coach, trainer en keynote spreker. Hij ondersteunt al ruim twintig jaar zowel organisaties als individuen bij leiderschapsvraagstukken en ontwikkeling van talent. Zijn specialismen zijn (persoonlijk) Leiderschap en (zelf) Motivatie. Onderwerpen die wat hem betreft het directe resultaat zijn van het omgaan met de lastige situaties in ons leven.

Lennart begeleidt zijn cliënten met veel kwetsbaarheid, compassie en humor in hun zoektocht naar meer zelfinzicht, authenticiteit, motivatie en leiderschap. Sinds begin 2016 runt hij een succesvolle coachingspraktijk in Hollywood, Los Angeles. Hij is in Nederland verbonden aan VIStrainingen en vliegt regelmatig (en op verzoek) over voor bedrijfstrainingen en seminars. Tevens was hij in het najaar van 2019 op Net5 te zien in ‘Iris en de 12 dates’ als de personal coach van pianiste Iris Hondt. Voor meer informatie en contact: www.lennartklipp.com 

https://www.youtube.com/watch?v=bTWkNFqwj-Y

training slug:

boeken

DSPL-CSTM-PSTS-SHOPITEM
FTR