HD_MRK VIS logo
menu
menu
PG

Hoe effectief werken helpt bij stress

Hoe gaat effectief werken mij helpen bij stress?

Meer grip op je persoonlijke effectiviteit, waardoor je je bewust wordt van je invloed op situaties. Je bent niet langer slachtoffer, maar bent zelf in de lead (gelijk aan cirkel van 8). Stress gaat ook over het niet kunnen herstellen van korte piek momenten. Door dit te snappen en je eigen behoefte hierin te kennen, weet je wanneer en hoe je deze ontspanning kunt creëren.

Meer weten over de Cirkel van 8? Check het filmpje of download het model.

Wat levert effectief werken mij op?

Als ik in de ziektewet heb gezeten en nu bezig ben met mijn herstel en terugkeer op de arbeidsmarkt, wat heb ik dan aan effectief werken?

Je kunt hiermee je terugkeer haalbaar maken in plaats van opportunistisch.

Waar is effectief werken nog meer goed voor?

FTR