HD_MRK VIS logo
menu
menu
PG-VISie-vis

VISie VIS

We zijn een bunch of people die gelooft dat we iets moois voor de wereld kunnen doen door je te ondersteunen meer inzicht in jezelf te krijgen én begrip voor de ander op te brengen. Om stevig geworteld te zijn en tegelijkertijd nieuwsgierig naar de wereld om je heen. Zodat je jouw plek in de wereld kunt innemen, je ongemak leert verduren en je geluk viert. We geloven dat hierdoor magische dingen ontstaan.’

Kernwaarden

We zijn behoorlijk grappig
Vinden we zelf. We houden van gekkigheid, goede grappen en een fijne sfeer. We schuwen de confrontatie niet, maar geloven dat lichtheid en relativeringsvermogen het leven vaak draaglijker en leuker maken.

What U see is what U get
We zijn wie we zijn. Niets meer en niets minder. We zijn op ons best onszelf. We geloven in de kracht van eenvoud, zeggen wat er valt te zeggen en luisteren naar dat wat moet worden gehoord.

We willen de wereld een stukje mooier maken
We willen goed doen. Dat betekent dat we mooie projecten opzetten die daadwerkelijk leiden tot verandering. En we willen dat doen door onze expertises maximaal en op de goede plek in te zetten.

We zijn een open tribe
We zijn een hechte groep. We have each other’s back. We zijn verschillend en toch hetzelfde. Vanuit die gelijkwaardigheid en respect voor elkaars talent treden we de wereld om ons heen op dezelfde manier tegemoet.

We zijn tomeloos eerlijk
We gaan uit van vertrouwen. We geloven in de goedheid van de mens. En we geloven dat we het verst komen door eerlijk en transparant te zijn. Niet terughouden en sociaal wenselijk doen omdat dit handiger is, maar kin omhoog en elkaar aankijken en vasthouden.

FTR