HD_MRK VIS logo
menu
menu
PG

Hoe sport en voeding helpt bij stress

Hoe gaat sport en voeding mij helpen bij stress?

Je krijg inzicht in wat er met je lichaam gebeurt bij langdurige stress. Wat doet dat met je lijf en wat helpt om dat onder controle te krijgen?

Wat levert sport en voeding mij op?

Door de juiste aanpak op het gebied van voeding en sport zullen de stresshormonen dalen en kan je lichaam zich langzaam weer herstellen, waardoor je weer beter in je vel zit!

Interesting read! Over bewegen tegen burn-out en stress.

Als ik in de ziektewet heb gezeten en nu bezig ben met mijn herstel en terugkeer op de arbeidsmarkt, wat heb ik dan aan sport en voeding?

Je krijgt weer grip op je leven en wordt weer helder in je hoofd. Doordat jouw hormonen weer in balans komen, krijg je ook weer een normaal dag en nachtritme. En daardoor kan je ook beter het ritme van je werk weer aan!

Waar is sport en voeding nog meer goed voor?

Na een dag als bijvoorbeeld de rebootcamp, weet je heel veel van voeding en bewegen. Niet alleen heb je de kennis, maar ook weet je het veel meer toe te passen in jouw huidige leven.
Door simpele trucs en inzichten zal je het makkelijker, haalbaarder en zelfs leuker vinden om sport en gezonde voeding een centrale plek in je dagelijks leven te geven.

FTR