HD_MRK VIS logo
menu
menu
PG

Ik als motivator

Ik als motivator gaat over het motiveren van je medewerkers om zelf tot oplossingen te komen en pro-actief in hun werk te staan.

Motiverende gespreksvoering

Als leidinggevende zit het motiveren van medewerkers zit niet in toejuichen en bemoedigende opmerkingen maken. De kunst zit ‘m in motiverende gespreksvoering, wat voor veel leidinggevenden een andere benadering is en een nieuwe insteek van gesprekken. In deze training behandelen we de basisprincipes van motiverende gespreksvoering om andere vragen te leren stellen, te bekrachtigen en de behoefte achter de klacht zien te benoemen.

Meer lezen over motiverende gespreksvoering? Klik hier!

Roos van Leary

Met de Roos van Leary ontdek je hoe je communicatie met anderen kunt beïnvloeden. We experimenteren met de Roos van Leary en onderzoeken hoe je dit kunt inzetten bij het motiveren van anderen.

Praktisch

We zien de theorie van motiverende gespreksvoering niet als losse flodder in je leertraject als leidinggevende. We gebruiken jouw eigen casuïstiek om in de training mee te oefenen en maken direct de switch van trainingsdag naar jouw werkpraktijk zodat je er morgenochtend al mee aan de slag kunt. Het traject heet niet voor niets ‘praktisch’ leidinggeven!

Wat kun je na vandaag:

FTR