HD_MRK VIS logo
menu
menu
PG

Hoe mindfulness helpt bij stress

Hoe gaat mindfulness mij helpen bij stress?

Mindfulness helpt je met eerder opmerken dat je gestresst raakt en vooral met het opbouwen van een andere relatie met de stress. Door je minder te identificeren met je stress, de stress niet vast te houden of weg te drukken, verandert de stressbeleving en kan je komen tot een bewuste respons.

Wat levert mindfulness mij op?

Als ik in de ziektewet heb gezeten en nu bezig ben met mijn herstel en terugkeer op de arbeidsmarkt, wat heb ik dan aan mindfulness?

Mindfulness kan je helpen terugval te voorkomen en bewuste keuzes te maken.

Waar is mindfulness nog meer goed voor?

Mindfulness kan je ook helpen in je communicatie, bij focus houden, bij stemmingswisselingen en bij omgaan met chronische pijn.

Interesting read! Lees hier over de wetenschappelijke onderzoeken naar de effecten van mindfulness.

FTR