HD_MRK VIStrainingen logo
menu
menu
SNGL-TRNNG
1: training_category 2: trainingen 5: teams 6: Teams 7: training

In short


Locatie
Kan intern, kan ook bij ons!

Aantal deelnemers
Per team dus! Meteen een tip: effectieve teams hebben een grootte van 7-12 leden.

Kosten
Ons dagdeeltarief is 968,00 euro inclusief btw. Voor een teamdag rekenen we 3.327,50 euro, inclusief voorbereiding, materiaal en btw.

Data
In overleg.
teams
direct aanmelden

Easy does it

Teamcoaching

We zitten in heel veel teams: ons werkteam, een projectgroep, een MT, een sportteam en een gezin thuis. Groepsprocessen zijn belangrijk in ons dagelijkse bestaan. En we zetten teams steeds meer in als vehikel om effectieve organisaties te worden. We begeleiden veel teams. Vaak teams die zelforganiserend of zelfsturend willen worden, maar ook MT’s die het voorbeeldteam van de organisatie willen worden of teams die beter willen leren samenwerken. We zijn grondig opgeleid in groepsdynamica en teamprocessen en hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in teams en ons eigen team. We weten hoe ingewikkeld het kan zijn en we weten ook hoe mooi het kan zijn als het teams lukt om goed met elkaar te verbinden. We dragen daar graag aan bij!

We hebben ondertussen een prachtig concept over hoe een eerste dag er voor teams uit kan zien. Natuurlijk passen we altijd aan waar nodig, maar we merken dat in grote lijnen deze opzet ervoor kan zorgen dat er zicht komt op waar het team staat, waar het heen wil, welke talenten en stijlen er aan boord zijn, welke gemeenschappelijke doelen het team heeft en welke concrete stappen ze de komende tijd gaan doen.

Van te voren wonen we een werkoverleg bij zodat we de patronen in beeld krijgen en het programma kunnen aanpassen. Dan volgt een dag samen, als het ware een team APK.

Opzet teamAPK:

Deze dag kost 2.750 euro voor een team tot 12 personen, inclusief observeren werkoverleg en werkboek teams en boek team management en overig materiaal, exclusief locatie, lunch en reiskosten en BTW.

_DSPL_TEAM_MEMBER
Leontien Kramer, Trainer, (team)coach
   
_DSPL_TEAM_MEMBER
Tica Peeman, Directeur, trainer, (team)coach
   
_DSPL_TEAM_MEMBER
Phyleen Mattaar, Trainer, (team)coach
   
_DSPL_TEAM_MEMBER
Kees Rijssenbeek, Trainer, (team)coach
   

open trainingen

DISPLAY ALL TRAINING PAGES (THEMES), WITH TRAININGS INCLUDED
FTR