HD_MRK Desktop VIStrainingen logo
menu
menu
SNGL-TRNNG1: training_category 2: trainingen 5: bosses-around 6: Bosses Around 7: training

In short


Locatie
Goed bereikbare locatie, zowel voor de auto als OV.

Aantal deelnemers
6-15 deelnemers. VOL = VOL

Kosten
1.950 euro voor de gehele opleiding, exclusief vergaderarrangement.
Vergaderarrangement kost rond de 180 euro.

Data
4, 30 en 31 oktober voor de trainingsdagen (licht voorbehoud).
Intervisiebijeenkomsten worden nog gepland.

Tijden
09:00 inloop, 09:30 start, 16:30 afronden.
bosses-around
direct aanmelden

Easy does it

Data opties
Ik ga akkoord met de voorwaarden

Special! Leerlab Neuroleadership

Ons derde Leerlab! En nu eentje die gaat over Neuroleadership. John van der Meij neemt ons en jou mee in de wereld van het brein en hoe je dit kunt gebruiken voor je eigen leiderschap en die van anderen en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijkse werk, maar ook in trainingen en opleidingen.

Drie dagen kennis, oefeningen en dit alles vertalen in je dagelijkse praktijk. Dit Leerlab belooft een geweldige opleiding te worden. De drie opleidingsdagen worden begeleid door John van der Meij die al zijn hele werkende leven bezig is met breinleren en een uitgebreide opleiding in Neuroleadership heeft gevolgd.Hij wil die kennis nu graag aan ons overdragen en we zijn hem daar erg dankbaar voor. De intervisies zijn bedoeld om de kennis door te vertalen naar je werkpraktijk en in te gaan op ieders casuïstiek.

De opleiding is natuurlijk voor managers maar ook voor HR-professionals, coaches en trainers. Omdat er een aantal plaatsen zijn gereserveerd voor onze eigen mensen, is het handig om op tijd aan te melden.

Interessant weetje over hoe je medewerkers belangrijke organisatieprincipes kunt laten onthouden uit artikel HBR. 

‘Brain scientists call our recall of sounds echoic memory, and it lasts for only a handful of seconds. It turns out that if a statement takes less than three seconds to say to yourself or say out loud, it is significantly easier to recall and use. Any time you craft an idea that you want people to remember easily, if the idea can be said out loud in under three seconds, the chances of usage go up dramatically.’

Phyleen Mattaar
Phyleen Mattaar, Trainer, (team)coach
   

open trainingen

DISPLAY ALL TRAINING PAGES (THEMES), WITH TRAININGS INCLUDED
FTR