HD_MRK Desktop VIStrainingen logo
menu
menu
SNGL-TRNNG1: training_category 2: trainingen 5: bosses-around 6: Bosses Around 7: training

In short


Locatie
Inspirerende locatie in het midden van het land.

Aantal deelnemers
6-12 deelnemers.

Kosten
725 euro, exclusief vergaderarrangement. deze kost ongeveer 100 euro.

Data
FG1: 8 oktober en terugkomdagdeel op 19 november 2018.

Tijden
Dag 1: 09:30 - 16:30 uur, inloop vanaf 09:00 uur.
Terugkomdagdeel: 13:00 - 16:30 uur.
bosses-around
direct aanmelden

Easy does it

Data opties
Ik ga akkoord met de voorwaarden

Functioneringsgesprek 2.0

Training: Functioneringsgesprek 2.0

De HR-gesprekscyclus gaat of is al bij veel organisaties op de schop. En terecht! Te vaak is -voor zowel medewerker als leidinggevende- het officiële gesprek een ‘verplicht nummertje’.

In deze tijd waar rollen en taken veranderen, mensen langer door moeten werken en medewerkers meer verantwoordelijkheid krijgen voor hun eigen loopbaan, is een goed gesprek tussen medewerker en leidinggevende essentieel. Het is het moment om helderheid te creëren, waardering te geven, toekomstvisie en gewenste persoonlijke ontwikkeling samen te bepalen en vitaliteit van (ouderen) medewerkers te garanderen. Niet altijd gemakkelijke gesprekken. Want hoe maak je concreet wat je verwacht als leidinggevende zonder regie over te nemen van de medewerker? Wat valt er precies te bespreken over vitaliteit? Hoe bereid je een medewerker voor op veranderingen? Hoe creëer je (zakelijke) openheid onderling en zorg je dat medewerkers zoveel mogelijk het achterste van hun tong laten zien?

De training Functioneringsgesprek 2.0 geeft jou als leidinggevende handvatten om een goed gesprek met je medewerker te voeren. Waar ligt jouw kracht? Hoe motiveer je je medewerkers zonder het roer over te nemen? Hoe stel je meer oplossingsgerichte, coachende vragen? En wat kan je anders doen om meer uit gesprekken te halen? Wat kun je doen om de HR-gesprekcyclus een nieuwe impuls en invulling te geven?

Onderdelen in de training:

Praktisch:

Leontien Kramer
Leontien Kramer, Trainer, (team)coach
   

open trainingen

DISPLAY ALL TRAINING PAGES (THEMES), WITH TRAININGS INCLUDED
FTR