HD_MRK VIStrainingen logo
menu
menu
SNGL-TRNNG
1: training_category 2: trainingen 5: persoonlijk-leiderschap 6: Persoonlijk Leiderschap 7: training

In short


Locatie
Online

Aantal deelnemers
15 (met meer starten we een nieuwe Tribe)

Kosten
€50 of €60 incl. Handboek voor Prutsers en lefgozers

Data
Nog niet opnieuw gepland. Laat het ons weten als je mee wil doen, bij genoeg interesse starten we een nieuwe Tribe!

Tijden
in je eigen tijd
persoonlijk-leiderschap
direct aanmelden

Easy does it

UPDATE: de Tribe is net afgerond, dus je kunt je nu niet meer aanmelden. Baal je als een stekker dat je het hebt gemist? Verstuur het formulier en dan houden we je op de hoogte van een eventuele volgende Tribe!
De VIS Tribe

Deze tijd is helemaal niet leuk én is ook nou eenmaal zoals ‘ie is. Hoe fijn zou het zijn als we elkaar kunnen ondersteunen om samen nog ff door te zetten. Met lol, inspiratie en misschien wel hier en daar een leerzaam nieuw inzicht. We have to just keep swimming, zoals Dory zou zeggen. Wil je met ons mee zwemmen? Doe mee met de Tribe!

Op vrijdag de 5e maart starten we, dan maken we een whatsappgroep met de tribeleden en maken we kennis met elkaar. Maandag 8 maart start dan de eerste themaweek. Totaal hebben we 4 thema’s: veerkracht, gezondheid, verbinding op afstand en rituelen. Iedere werkdag ontvang je ’s ochtends een mailtje met daarin afwisselend een filmpje, opdracht, vraag, reflectie. In de whatsappgroep kan/mag je delen wat je wil delen (niks is verplicht). Voorbeeld: je reflecteert op je patronen, hoort van een bewegings- en voedingsdeskundige hoe je het beste met je lijf kunt omgaan als je de hele dag achter je laptop zit en hoe je een lekker en gezond ontbijt maakt, we delen muziek die ons vrolijk maakt, onderzoeken welke rituelen we willen behouden en maken verbinding met iemand die we lang niet hebben gesproken (of zelfs met een onbekende oudere die het kan gebruiken). Aan het eind van week 4 is er een online borrel, niet verplicht, wel leuk. En tot slot zijn er weer een paar ‘cooling-down’ dagen om af te kicken van elkaar en bundelen we alle inspiratie die we met elkaar gedeeld hebben.

Join our tribe!

_DSPL_TEAM_MEMBER
Phyleen Mattaar, Operationeel directeur, trainer, coach
   
_DSPL_TEAM_MEMBER
Tica Peeman, Directeur, trainer, (team)coach
   

open trainingen

DISPLAY ALL TRAINING PAGES (THEMES), WITH TRAININGS INCLUDED
FTR