PAGE_PAYTIUMTEST
1: training_category 2: trainingen 5: 6: 7: page

In short


Locatie
VIStrainingen en het strand!

Aantal deelnemers
10-30 deelnemers.

Kosten
EARLY BIRD (tot 12 juni)
Particulier: 175 euro per persoon, 300 euro als je een tweede persoon meeneemt.
Bedrijven: 275 euro per persoon. 450 euro als je een tweede persoon meeneemt.

REGULAR (na 12 juni)
Particulier: 225 euro per persoon, 375 euro als je een tweede persoon meeneemt.
Bedrijven: 325 euro per persoon. 525 euro als je een tweede persoon meeneemt.

Data
RBC2: vrijdag 12 juli

Tijden
09:00 uur ontvangst. 09:30 uur start en rond 16:30/45 uur borrel.
Soul Surfers
direct aanmelden

Easy does it

Factuuradres
Totaal: € -
Voorwaarden

Rebootcamp Paytium test

Zit je er even doorheen? Wil je je fitter en energieker voelen? Heb je het gevoel dat je niet toekomt aan wat écht belangrijk voor je is? Loop je achter de feiten aan en wil je weer meer in controle zijn? Misschien heb je even een reboot nodig. Kom naar de Rebootcamp van VIS!

Op de rebootcamp krijg je inspiratie van drie geweldige mensen:

Rutger geeft je een mindfulness les en begeleidt een stiltewandeling waardoor je leert met je aandacht bij jezelf te zijn, tot rust te komen, focus te krijgen. Hij doet dat met compassie, rust en een gezonde dosis humor.

Bas is onze held als het gaat om regie krijgen op je leven en je werk door slimme dingen te verzinnen zodat je overzicht en structuur krijgt en je Persoonlijke Succes Uitrusting op orde krijgt. Hij doet dat op een unieke, humoristische en soms confronterende manier. Eye-openers verzekerd!

Bianca is een geweldige personal trainer. Ze geeft je in de ochtend uitleg over je hormoonhuishouding en hoe je deze in balans kunt krijgen. In de middag kun je van haar een persoonlijk lifestyle advies krijgen en daarna geeft ze een fijne workout, afgestemd op je conditie.

Na deze prachtige dag, sluiten we af met een aangeklede borrel. Om heldenverhalen uit te wisselen en na te genieten.

Meer lezen over omgaan met stress en hoe deze rebootcamp je hierbij gaat helpen? Lees verder!

Sea you Soon!

Reacties deelnemers:

‘Als je eens keer vastloopt in je dagelijkse leven, privé of zakelijk, is dit een vette aanrader. Gewoon (maar wat is gewoon :)) uit je comfort zone stappen en je aanmelden voor Rebootcamp. Het heeft mij op een heerlijk ontspannen manier nieuwe inzichten gegeven waar ik (geloof het of niet) de dag erna succesvol mee aan de slag ben geweest. Echt gaaf om dat te ervaren.’ – Peter Streefkerk

‘De rebootcamp dag bij VIS was echt precies dat zetje wat ik nodig had om in beweging te komen! Leuke trainers met goeie boodschappen…waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Het inspireerde me! Een heerlijke,voedzame gezonde lunch en natuurlijk de mooie plek bij VIS maakten het compleet. Dank!’ – Daniela Oonk

 

open trainingen

FTR