Assessments

 

NIEUW: Het VIS assessment

De arbeidsmarkt is in snel tempo aan het veranderen. De tijd van een baan voor het leven en tijd in ruil voor geld ligt achter ons. De nieuwe arbeidsmark is een dynamisch veld waarin openheid, gelijkwaardigheid, samenwerken, ontwikkelen en doorstromen hand in hand gaan. Deze ontwikkelingen samen met een aantal andere vragen om een nieuwe manier van omgaan met selectie- en ontwikkelvraagstukken. Het conventionele assessment heeft zijn langste tijd gehad. VIS onderkent de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en heeft naar aanleiding hiervan het VIS assessment ontwikkeld. Een nieuwe en vernieuwende assessmentvorm waarin zelfregie, transparantie, gelijkwaardigheid, samenwerken en persoonlijke inbreng van de deelnemer en organisatie fundamentele elementen zijn. Bij de assessments van VIS krijgen de deelnemers een veel grotere rol dan bij de traditionele assessments het geval is. Inspraak ook. In wat zíj graag uit het assessment willen halen. VIS adviseurs gaan echt in gesprek met deelnemers. Niet een afstandelijk interview enkel gericht op competenties, maar op momenten gewoon met de benen op tafel of gezamenlijk lunchen. Op die manier leer je de mens achter de functionaris echt kennen. En dat vinden wij belangrijk. Vanuit het geloof dat daar veel betere adviezen uit komen, die ook veel makkelijker gedragen worden. Naast een leuke en inspirerende ervaring, maken we het assessment ook leerzaam; met behulp van trainingsacteurs wordt een start gemaakt met het aanreiken van vaardigheden die de effectiviteit van de deelnemer vergroten. Vanzelfsprekend volgt op het assessment een rapportage (inclusief een hoofdstuk geschreven door de deelnemer) en een nagesprek met deelnemer en werkgever om de transitie van vastgestelde ontwikkelpunten naar de praktijk te maken.

Net als onze trainingen zijn onze assessments uniek

Dat durven we best te zeggen. Neem gerust contact met ons op nader kennis te maken met onze nieuwe manier van assessments uitvoeren. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen met betrekking tot geschiktheids- of ontwikkelvraagstukken.

 

VISassessments worden uitgevoerd door Jeroen Mulder

JeroenMulderpolaroid

‘Mijn uitgangspunt is dat mensen van nature de behoefte hebben gezien en gehoord te worden; erkend te worden voor wie ze zijn en voor wat ze te bieden hebben. In assessments richt ik mij daar op: 'wie ben jij, wat wil jij bijdragen en hoe en waar kun jij dat het beste doen?'. Mensen hebben vaak meer in hun mars dan zij zelf denken. Op laagdrempelige wijze ga ik het contact aan en vind ik samen met de ander en op basis van gelijkwaardigheid, transparantie, respect en nieuwsgierigheid antwoorden op gestelde vragen.’

Informatie aanvragen

 
 
© Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden door Vis Trainingen - Sitemap
Website door Fuzz Dogs