Rutger

Rutger van der Windt

Aangenaam!
Ik ben Rutger, trainer bij VIStrainingen, woonachtig in Rotterdam en de trotse vader van Mees, Mirre en Merijn. Voordat ik ging trainen heb ik veel verschillende dingen gedaan. Zo heb ik veel muziek gemaakt, muziekfestivals georganiseerd, ben ik actief geweest in de politiek en was ik werkzaam in het welzijnswerk en de ICT . Daarnaast begeleid ik vakanties voor gehandicapte jongvolwassenen.

postitRutIk hou dus van afwisseling en dat merk je ook tijdens mijn trainingen. Ik vind het erg mooi om met een groep aan de slag te gaan en de deelnemers een gevarieerd programma aan te bieden. Allemaal onder het motto "leren door te doen", met vallen en opstaan, leren van en met elkaar en vooral met veel plezier. Thema's waarin ik veel en graag train zijn: (motiverende) gesprekstechnieken, trainersvaardigheden, teamontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, mobiliteit en mindfulness. Mijn inlevingsvermogen, humor, oprechte betrokkenheid en resultaatgerichtheid zet ik daar met veel plezier bij in.

Ik vind het erg belangrijk dat de doelen van een training helder en nuttig zijn (voor de deelnemers en bij in company ook voor de organisatie) en dat de deelnemers concrete stappen in hun ontwikkeling kunnen zetten tijdens een training. Die stappen worden het snelst gezet in de open en veilige sfeer die ik creëer waardoor er ruimte ontstaat voor feedback, zowel complimenten als commentaar.

Naast het geven van trainingen, sport ik graag. Ik tennis en doe aan fitness. Verder bezoek ik muziekconcerten, speel ik toneel, ga ik graag uiteten en op stap met vrienden en heeft mindfulness ook in mijn privéleven een belangrijke plek.

Contact

Contact met Rutger van der Windt

 
Foto's
 
© Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden door Vis Trainingen - Sitemap
Website door Fuzz Dogs