VISfoto

Phyleen Mattaar

Aangenaam!

Ik ben Phyleen, opgegroeid in de Achterhoek en voor mijn studie Internationale Politiek naar Den Haag verhuisd. Hoewel de thema’s van mijn studie me nog steeds erg aanspreken, heb ik mijn passie voor het trainersvak ontdekt en ontwikkeld en ben ik daar voor de volle 100% ingedoken.

postitPhyleenOut of the box

Wanneer mensen bereid zijn te denken en te handelen buiten de gebaande paden en zich open durven te stellen voor nieuwe ideeën, bereiken ze vaak zo veel meer! Voor zowel groepsprocessen als persoonlijke ontwikkeling vind ik het een uitdaging om oogkleppen af te krijgen en mensen te laten ontdekken what’s out there. Nieuwe oplossingen, inzichten en verbindingen liggen vaak op de loer. Je moet ze alleen wel durven zien!

Inspireren

Ik hou ervan me te laten inspireren. Door muziek, mensen, verhalen, wijze woorden. Mij geeft dat extra waarde aan wat ik doe en stelt het me in staat dingen in een nieuw perspectief te zien. Ik hou er ook van zoveel mogelijk door- of terug te geven, om op mijn beurt anderen te inspireren.

Neem jezelf niet zo serieus!

Humor is voor mij de essentieel in alles wat ik doe. Lachen ontspant en zorgt voor lichtheid. Laten we onszelf eens even niet zo serieus nemen! Als we dat allemaal zouden doen en als we wat minder in ons eigen gelijk zouden geloven, ligt de oplossing voor veel dingen een stuk dichterbij dan we denken.

Contact

Contact met Phyleen Mattaar

 
Foto's
 
© Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden door Vis Trainingen - Sitemap
Website door Fuzz Dogs