Mirella

Mirella de Koning

Sinds januari 2014 werk ik als office manager bij VIStrainingen.

Mijn taken bestaan onder andere uit; het (mede) opzetten van de projectadministratie, planningswerkzaamheden, ondersteuning acquisitiewerkzaamheden, social media/website onderhoud, beheren van de ondersteunende werkzaamheden t.a.v. onze feedbackorganizer/app/deelnemers leerplatform.

Een dynamische functie, waarbij ik te maken krijg met veel ad hoc situaties en waarbij een grote mate van zelfstandigheid vereist wordt waarbij ik snel moet kunnen schakelen. Als spin in het web heb ik o.a. klantencontact maar ook het samenwerken met collega’s, trainers, associés, leveranciers behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een open, eerlijke en nieuwsgierige houding, humor en professionaliteit. Mijn enthousiasme en leergierigheid zet ik voor 100% in bij het beste trainingsbureau van Nederland: VIStrainingen!

Ik ben gek op mijn zoon Nick en dochter Indy. In mijn vrije tijd onderneem ik veel met de kinderen, reis ik graag en geniet ik vooral zoveel mogelijk van de mensen om mij heen.

Groeten,

Mirella

Contact

Contact met Mirella de Koning

 
 
© Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden door Vis Trainingen - Sitemap
Website door Fuzz Dogs