CoenPloegmakers

Coen Ploegmakers

Aangenaam!
Stralend kunnen falen en vrolijk mogen blunderen:
in mijn trainingen leer ik anderen wat ik zelf het liefst leer. Voor de deelnemer én mezelf is leren een spel van vallen en opstaan. In het opstaan en het daarna bewuster dan voorheen doorgaan zit pure leerwinst!

postitcoenIk hou van weerstand.
Die herken ik namelijk als geen ander. Ik geloof dat iemand die contact maakt met wat hij/zij echt wil, zal experimenteren zaken anders aan te pakken en te bespreken. 't Liefst maak ik deelnemers nieuwsgierig naar nieuwe communicatiemanieren. Mijn doel is gedrag en houding meer overeen te laten komen met wie je wil zijn.

Liever nieuwe ervaringen opdoen in het spelen,
... dan een lang en saai hoorcollege volgen. Veel deelnemers verbazen zich erover dat leren zo leuk kan zijn! Ik creëer graag een klimaat waarin mensen eerlijk naar zichzelf gaan kijken en integer feedback geven aan anderen. In mijn trainingen gaan deelnemers elkaar ontmoeten! Met handreikingen en inzichten in het spel van de communicatie leer je effectief communiceren, met jezelf en met anderen.

Coensiaans.
Van deelnemers krijg ik vaak terug dat ik straight train, dingen praktisch houd en ervoor zorg dat inslapen of escapen tijdens de training er niet bij is. De Coensiaanse aanpak staat ook voor zingeving en je zintuigen zuiver gebruiken, sociale contacten, openheid, enthousiasme en samenwerking. En in mijn trainingen zijn vrij en gelijk zijn, eerlijkheid en veiligheid mijn treasures; waarden die ik hoog houd.

VISser.
Toen ik zes jaar geleden de training Boeiend Presenteren volgde, verraste de VIS-aanpak me zo dat ik twee jaar later de stoute schoenen aantrok en solliciteerde. Nu ben ik een all round VISser, die zich vooral richt op klantgerichtheidstrainingen en bezig is een training Hoe contact maken te ontwikkelen.

Graag tot ziens bij VIS!
Groeten,

Coen Ploegmakers

Contact

Contact met Coen Ploegmakers

 
YouTube
 
© Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden door Vis Trainingen - Sitemap
Website door Fuzz Dogs