Zelforganisatie voor managers

Locatie: Kantoor VIStrainingen in Katwijk (vlakbij Leiden, Amsterdam en Den Haag)

Organisaties worstelen met het feit dat de maatschappij ingewikkelder wordt en daarmee de klantvragen ook. De behoefte aan wendbaarheid, duurzaamheid en zingeving neemt toe.

Een van de antwoorden op deze vragen is de ontwikkeling naar zelforganisatie. Door de verantwoordelijkheid lager in de organisatie te leggen en dichter bij het contact met de klant, ontstaan effectievere organisaties en grotere klanttevredenheid en worden medewerkers meer betrokken, bevlogen en effectief. Maar zelforganisatie is zeker niet hetzelfde als een laag managers er tussenuit snijden. Integendeel: het belang van goed management neemt toe. Alleen de rol van management verandert fundamenteel. Die verandering is niet alleen van levensbelang voor het slagen van zelforganisatie, het is ook een lastig proces waar veel managers graag goed in begeleid willen worden.

De leergang ZelfOrganisatie voor Managers (ZOM) wil de juiste begeleiding bieden om managers te ondersteunen bij zelforganisatie. De leergang bestaat uit een persoonlijk intakegesprek en 3 trainingsblokken die ervaringsgericht en zelforganiserend van aard zijn. De investering (los van de vaste locatiekosten) wordt vastgesteld op basis van waardebepaling achteraf.

Meer informatie?

Stuur een mail naar info@vistrainingen.nl

Informatie aanvragen

 
 
© Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden door Vis Trainingen - Sitemap
Website door Fuzz Dogs