Werken in balans

Locatie: nader te bepalen

Introductieflowersdeskofficevintage

De wereld om ons heen verandert, continu en steeds sneller. Dat uit zich in allerlei aspecten van ons leven en uiteraard ook in ons werk. Organisaties veranderen steeds vaker en sneller en de manier van werken verandert mee. Jouw manier van werken dus ook. Meer doen met minder mensen, resultaatgericht werken, zelf de regie nemen, er wordt veel van je gevraagd. Daarnaast wordt de scheidslijn tussen werk en privé steeds vaker op de proef gesteld door ontwikkelingen als flexwerken, thuiswerken, smartphones, sociale media etc. Hoe ga je om met al deze veranderingen? Hoe houd je ondanks alles balans en energie en dus plezier in je werk? Hoe zorg je bijvoorbeeld dat je profijt hebt van de nieuwe manieren van werken en er geen extra stress door krijgt? In deze eendaagse training krijg je inzicht in jouw reactie op verandering, jouw energievreters en energiegevers, je mogelijke mentale belemmeringen en oplossingsrichtingen. We gaan op zoek naar en geven je praktische handvatten om in de praktijk om te gaan met stress, en om met plezier en in evenwicht te werken.

Doel van training

Grip (krijgen) op je gevoel van geluk, voornamelijk in je werk, maar ook privé. Leren omgaan met veranderingen, inzicht krijgen in je energievreters en energiegevers en leren dat balans houden = keuzes maken. Je mentale gebruiksaanwijzing kennen als het gaat om stress.

Doelgroep

Iedereen die het gevoel heeft dat hij meer plezier kan hebben in zijn werk dan hij nu heeft door drukte en/of veranderingen.

Datum

Bij 8 of meer aanmeldingen wordt in overleg met de deelnemers een datum gepland. Inschrijven kan in dit geval via info@vistrainingen.nl.

 

Duur

2 dagdelen - 1 dag

Aantal deelnemers

8 tot 12 deelnemers per groep

Kosten

€499,- pp, exclusief BTW, inclusief lunch en leuke reminder

 
© Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden door Vis Trainingen - Sitemap
Website door Fuzz Dogs