Teamtraining met Insights

Locatie: nader te bepalen

10887671_1069419343083904_2314097389717532601_o

Introductie

Steeds meer organisaties ondersteunen de persoonlijke, team en organisatiegroei met Insigths Discovery. Om ervoor te zorgen dat dit inzichtgevende instrument niet een eenmalige investering is, zetten wij de profielen in in onze teamtrainingen zodat de profielen levende instrumenten worden. Ook bouwen we maatwerk leertrajecten rondom Insights Discovery.
Soms loopt in een team de samenwerking stroef omdat mensen uiteenlopende behoeftes, karakters en een andere kijk op de zaak hebben. Terwijl die verschillen je team juist tot betere prestaties kunnen brengen. Dan is inzicht in de verschillen, hoe ze de samenwerking soms saboteren en hoe je ze kunt inzetten om juist tot verbetering en kwaliteit te komen, nodig.
Een ‘standaard’ teamtraining met vragen als: verloopt de samenwerking soms stroef? wil je inzicht in hoe dit komt en hoe je dit oplost? Wil je handvatten om samen makkelijker en meer resultaat te boeken en als team mee te bewegen met de organisatie? Wordt aangevuld met Insights profielen. Je leert in de teamtraining met Insights de verschillen (her)kennen en vanuit hier beter verbinden en communiceren met anderen (voorkeurskleuren). Jullie persoonlijke Insights profielen en het teamwiel is de leidraad om de gewenste teamontwikkeling te versnellen. We koppelen individuele en groepstalenten aan de (team)taak en de (mogelijk) veranderende organisatiecontext en zorgen dat het team handvatten krijgt om de eigen (groeps)ontwikkeling te versterken. VIStrainingen doet dit uiteraard weer op haar nuchtere, praktische, energieke en scherpe manier. 

Doel van training

Inzicht krijgen in de teamdynamiek, de sterktes en zwaktes van het individu en de groep gekoppeld aan de teamtaak en organisatiedoelen en van daaruit het onderling functioneren verbeteren.

Doelgroep

Teams die een Insights Discovery profiel hebben of een team dat met behulp van Insigths Discovery sneller tot de teamkern wil komen.

Kosten

In overleg op basis van ons dagdeeltarief van 800,- en eventuele kosten voor de Insights profielen.

Datum

Interesse in een teamtraining met Insights? Mail naar info@vistrainingen.nl of neem telefonisch contact met ons op!

Informatie aanvragen

 
 
© Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden door Vis Trainingen - Sitemap
Website door Fuzz Dogs