Startdag Teams

Locatie: VIStrainingen, Vuurbaakplein 11, Katwijk

Teams worden steeds meer het vehikel waarlangs we ons organiseren. En dat is mooi, want teams kunnen ‘mindblowing’ zijn. Maar teams zijn rare wezens. Het doorgronden van groepsprocessen en dynamieken wordt steeds belangrijker om organisaties effectief te laten zijn. Deze dag geeft je de basistools in handen om effectief met en in teams te kunnen werken. Je leert de teamontwikkelingsfasen op een praktische manier te meten, basis groepsdynamische fenomenen te snappen als zwarte schapen, voorgrond – achtergrond principes en je ervaart in oefeningen hoe je patronen in je (eigen) teams kunt ontdekken en bespreken. Deze dag kan natuurlijk ook in company voor een heel team worden gegeven. De training wordt door Tica gegeven!

Doel van de training

Op een informatieve en interactieve manier met elkaar aan de slag met teams zodat je jouw basiskennis over teams op peil brengt.

Doelgroep

Iedereen die zich bezighoudt met teams: managers, projectleiders, teamcoaches, teambegeleiders, maar ook trainers, coaches en teamleden.

Duur

We ontvangen je op onze (strand)locatie in Katwijk rond 09:30 uur met koffie en starten 10:00 uur. We ronden af om ongeveer 16:00 uur. Daarna is er tijd voor een borrel en wat hapjes.

Aantal deelnemers

Maximale groepsgrootte is 15 personen.

Kosten

De kosten voor deze training zijn 495 euro, inclusief boek, werkboek en heerlijke lunch.

Data

29 mei 2018 (ST1)
25 oktober 2018 (ST2)

Direct aanmelden

Uw gegevens

Geslacht
Naam
*
Organisatie
Telefoon
*
E-mailadres
*
Geboortedatum
Vooropleidingen
Functie

Factuuradres

E-mailadres
*
Postadres
(en indien gewenst naam en/of ordernummer)

Gewenste opties

Gewenste datum

Akkoordverklaring

Ik verklaar mij akkoord met de voorwaarden *
 
 
 
© Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden door Vis Trainingen - Sitemap
Website door Fuzz Dogs