Nieuw Leiderschap en Vertrouwen

Locatie: naar uw wens

Introductielezingenpeopleshowchairsgym

Geïnspireerd door haar boeken over vertrouwen en Nieuw Leiderschap geeft Tica op dit moment masterclasses, lezingen en workshops over nieuw leiderschap. De inzichten uit haar boeken worden vertaald in krachtige oefeningen en daarmee in verhelderende ervaringen. Nieuw Leiderschap is immers vooral iets wat je moet doen! De workshops en masterclasses geven inzicht in de essentie van Nieuw Leiderschap en geven concrete handvatten hoe je dit in je dagelijkse praktijk kunt toepassen. Handvatten om invulling te geven aan het stimuleren van ondernemend, proactief gedrag bij medewerkers, sturen op resultaten, verbinden van mensen, enz. 

Reacties op haar workshops/masterclasses en lezingen

'Naast haar schrijftalent, bezit Tica ook een talent voor trainen. Met haar enthousiasme, openheid en oprechtheid weet ze snel een prettige vertrouwenssfeer te brengen in een team of groep. Ze kan zich goed inleven in haar doelgroep, biedt veel ruimte voor interactie. En zorgt tijdens een workshop voor reflectie en houdt de spiegel voor'.
Manon Janssen - For Financials

'Ik heb genoten van de lezing van Tica Peeman. Ze presenteert haar inspirerende visie op Nieuw Leiderschap met veel humor. Haar verhaal is doorspekt met voorbeelden van leiders uit Nederlandse bedrijven en voorbeelden uit haar eigen bureau. Pittig, helder en bevlogen zet ze je aan het denken over je eigen leiderschap. Als er iemand een nieuwe leider is, dan is Tica het zelf wel!
Judith Budde - Directeur Opleidingsinstituut het Balkon

'Ik wil Tica bedanken voor haar inspirerende presentatie. Er is zoveel te leren en het is een groot cadeau wat je me met je verhaal hebt gegeven'.
Deelnemer aan een van de masterclasses

Doelgroep

CEO’s, directeuren, managers, middenkader.

Informatie aanvragen

 
 
© Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden door Vis Trainingen - Sitemap
Website door Fuzz Dogs