In company

Locatie: naar uw wens

Trainen is een prachtig middel.. mits je het goed inzet.

Dit gebeurt echter zeker niet altijd en om dit voor te zijn werken we in onze in company trajecten aan de hand van het model van de vier succesfactoren van gedragsverandering.

Dit model ziet er als volgt uit:
gedragsveranderingmodel

Gedragsveranderingen van medewerkers en leidinggevenden komen pas tot stand als:

 1. Leidinggevenden het goede voorbeeldgedrag laten zien
  Dit betekent bij het inzetten van trainingen dat leidinggevenden zelf het gewenste gedrag laten zien. In de praktijk betekent dit dat leidinggevenden zelf meedoen met de training. Het kan volgens ons niet anders… Of dat we leidinggevenden middels training leren hun medewerkers effectief te begeleiden tijdens hun leerproces.
 2. Er een helder waarom is over de training en vooral de gewenste effecten daarvan
  Mensen willen weten waarom ze iets moeten veranderen. Immers: ‘people don’t buy what you do, but why you do it’, volgens Simon Sinek. Het waarom moet helder zijn en worden uitgelegd. Daar helpen we jullie graag bij.
 3. De medewerkers ondersteund worden door systemen en structuren in hun organisatie om de gedragsverandering uit te kunnen voeren.
  Een gedragsverandering naar bijvoorbeeld meer verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap lukt niet als er nog allerlei regels(geschreven en ongeschreven) en procedures zijn voor elke beslissing die je wilt nemen. Ook hier kijken we naar en overleggen dit met de opdrachtgever. Daarnaast heeft iedere afdeling zijn eigen regels en codes en is het van belang ook deze bloot te leggen. Wat is done and not done? Soms zijn gewenste gedragsveranderingen nog een brug te ver en dan is het goed om dit bij te schaven.
 4. De medewerkers het gevoel hebben dat ze er de vaardigheden en competenties voor hebben
  Dat kunnen we vaak trainen, waarbij het goed is om te beseffen dat het veel makkelijker is om van een 6 een 8 te maken dan van een 3 een 5. Het is makkelijker om kwaliteiten uit te bouwen ipv zwakke kanten te verbeteren. Patronen zijn immers hardnekkig… Vaardigheden en competenties zijn te trainen!! En dit doen wij graag op een luchtige actieve net even iets andere manier. Leren mag namelijk leuk zijn. Confrontaties gaan we hierbij niet uit de weg…..

incompanyaanpakVISextralang

Informatie aanvragen

 
 
© Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden door Vis Trainingen - Sitemap
Website door Fuzz Dogs