Het Moedige gesprek

Locatie: Vuurbaakplein 11 in Katwijk aan Zee

Écht eerlijk en effectief communiceren is zo gemakkelijk nog niet. In deze training gaan we op zoek naar de belemmerende overtuigingen en oorzaken die jou in de weg zitten. Waarom houd je je soms in op je werk? Hoe komt het dat de moed je soms in de schoenen zakt om eerlijk en effectief te communiceren? In deze training leer je hoe je op het moment suprême aan je collega’s of leidinggevende eerlijke opbouwende feedback kan geven, zonder dat er ruzie uitbreekt. Deze training is zowel bedoeld voor mensen die te impulsief en direct reageren als voor mensen die intern exploderen, maar dit eigenlijk niet of te weinig uitspreken.

Het moedige gesprek aangaan vereist enerzijds zelfbewustzijn en anderzijds lef om meteen in actie te komen. In deze verassende training krijg je in een interactieve setting een andere mindset aangereikt. De training leert je in lastige situaties te blijven staan en in contact te blijven. Kortom: iedere deelnemer gaat op zijn eigen unieke manier kleur bekennen in de communicatie naar collega’s toe.

De training wordt ook aangeboden als in company teamtraining. De training leert dan teamleden hoe je in lastige situaties (of fijne situatie, stel dat je nooit vanzelfsprekend complimenten geeft) het contact opzoekt en aangaat!

Het moedige gesprek wordt begeleid door Coen Ploegmakers! Wil je meer informatie? Dan kun je hem mailen op coen@vistrainingen.nl of appen/bellen op 06 41818473.

Doel van de training

Je eerder en effectiever durven uitspreken in werksituaties waarin je juist geneigd bent ’t tegenovergestelde te doen. Kortom beter zorgen voor jezelf en daarmee ook voor de ander.

Doelgroep

Iedereen die vaak denkt: ‘had ik maar dit of überhaupt iets gezegd’. En iedereen die denkt: ‘pfff daar ging ik er weer in met gestrekt been, oeps’.

Duur

De training duurt in totaal anderhalve dag. Één hele dag en één terugkomochtend. Hiertussen zitten enkele weken om te oefenen in je eigen werkpraktijk. We ontvangen je op onze (strand)locatie in Katwijk rond 09.15 uur met koffie, thee en cookies. We starten stipt 09.30u. De training is om 16.30u afgelopen. De terugkomochtend start ook weer om 09:30u en eindigt om 13:00u.

Aantal deelnemers

Maximale groepsgrootte is 10 personen. Voor teams is de maximale grootte 13 personen.

Kosten

De kosten voor de training zijn €745 incl. werkboekje en locatiekosten, excl. BTW. Gespreid betalen is in overleg mogelijk.

Wil je dit traject heel graag doen en ontbreekt het je aan de financiële middelen? Neem dan toch even contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

Data

Moedige Gesprek voorjaar
Dag 1 : vrijdag 25 mei. Terugkomochtend: woensdag 27 juni

Moedige Gesprek najaar:
Dag 1 : maandag 10 september. Terugkomochtend: maandacg 15 oktober

Direct aanmelden

Uw gegevens

Geslacht
Naam
*
Organisatie
Telefoon
*
E-mailadres
*
Geboortedatum
Vooropleidingen
Functie

Factuuradres

E-mailadres
*
Postadres
(en indien gewenst naam en/of ordernummer)

Gewenste opties

Gewenste datum

Akkoordverklaring

Ik verklaar mij akkoord met de voorwaarden *
 
 
 
© Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden door Vis Trainingen - Sitemap
Website door Fuzz Dogs